hits

Marte og Christer

 • Publisert: 09.02.2018, 17:32
 • Kategori: Bryllup
 • Marte og Christer giftet seg 30. september i fjor og var det siste bryllupet jeg fotograferte i 2017. 

  Det betydde mye for meg å fotografere Marte sitt bryllup, da jeg har kjent Marte nesten hele livet. Hennes lillesøster, Helene, var en av de beste venninnene jeg hadde da jeg vokste opp, og Marte selv satt barnevakt for meg da jeg var liten. Christer ble jeg kjent med nå, og jeg er ganske sikker på at han er skapt for Marte, og hun for han. Se de sammen, så skjønner du hva jeg mener. 

  Én ting som skilte seg veldig ut fra tidligere bryllup jeg har vært i, var vielsen de hadde. Både Marte og Christer går fast i kirken, og stemningen når jeg kom inn i Fana kirke var som å komme inn i et festlokale. Alle kjente alle og det var godstemning både høyt og lavt. Selve vielsen skilte seg også ut med nye tekster og en uvanlig god og avslappet stemning. Den vielsen vil jeg huske lenge. 

  Brudebildene tok vi i Fana Kulturpark og nede ved sjøen, og til tross regn var det bare så mye latter og glede at det sikkert kunne bøttet ned uten at vi hadde lagt merke til det. (OK, litt kald og våt var vi på slutten..) Det ble masse bra bilder på oss, og når Marte og Christer kom på visning endte de opp med å velge alle bildene. Det var rett og slett en fantastisk avslutning på bryllupssesongen 2017. :)   Besøk gjerne www.lenefossdal.com for flere bilder og priser. 

  Tlf 948 85 708 

  Fotograf@lenefossdal.com

  God helg! :-) 

   

  2 kommentarer

  Maiken

  09.02.2018 kl.17:35

  For et vakkert brudepar! <3

  Fotograf Lene Fossdal

  21.02.2018 kl.09:56

  Maiken: Ikke sant! Jeg er helt enig :-))

  Skriv en ny kommentar