hits

Hvem er jeg?

 • Publisert: 23.08.2012, 21:19
 • Kategori: Mote
 • Det er ikke veldig mange år siden jeg visste helt klart hva jeg skulle bli, gjøre, leve av. Det var så klart fotograf jeg skulle bli. 
  Nå har jeg kommet dit hvor jeg må ta et valg. Vi skal velge mellom to retninger på skolen. Fine art and Documentary eller Fashion and commercial. 
  Jeg har valgt fashion og reklame, uten tvil. Det er motefotograf jeg vil bli. 

  Så kommer problemet. Hvem er jeg? Hvilken type mote liker jeg? Hvilke motebilder vil jeg ta? Det finnes jo så utrolig mye innen fashionphotography, og jeg liker nesten alt! 

  Som sagt i forrige innlegg har vi Amber Terranova til hjelp denne uken. Til oppgave i dag skulle vi "Skrive om oss selv fra en photo editors synspunkt". 
  Det vil si at fotoredaktøren skal velge fotograf som skal skyte serie til neste utgave av et valgt blad. Hun/han har valgt deg, og begrunner hvorfor.
  Vi skulle derfor skrive om oss selv i et positivt lys. Våre egenskaper og styrker.
  Ikke veldig lett med janteloven regjerende i Norge.   

  Etter jeg hadde gjort oppgaven ble ting litt tydeligere for meg, så nå vil jeg bare fortsette å grave for å finne ut hvor jeg ender opp. 
  Akkurat nå går jeg igjennom Bokmerkene mine. Jeg har lagret en haug med fotosider, og nå skal alle som ikke er av interesse bort. 
  Jeg skal bare sitte igjen med sider som inspirerer meg. Litt av en jobb! :)  Etterpå skal jeg igjennom alle nedlastede inspirasjonsbilder og gjøre akkurat det samme. Bort med søppel! 

  Deretter skal jeg samle like type bilder i mapper og bla igjennom. Hva er det egentlig jeg liker best? 

  Håper jeg finner svaret om ikke lenge. 

  Hvilken mote liker du best? 

  - Lene

   

  2 kommentarer

  Kristijane

  23.08.2012 kl.21:27

  så spennende <3 lykke til på.veien for å finne deg selv.. det er nok en spennende reise. :-):-)

  Lene

  25.08.2012 kl.14:09

  Tusen takk! Ja jeg gleder meg til å få svar :-)

  Skriv en ny kommentar